Hakket kødrulle fyldt med æg

 

Hakket kødrulle fyldt med æg

Hakket kødrulle fyldt med æg opskriften er meget enkel, smart til enhver fest, festlig middag. Hakket kød til en rulle, hvad end du kan lide, min familie foretrækker svinekød og oksekød i lige store proportioner, det viser sig saftigere. Hvis du skal bruge en hakkebøf, tilsæt en lille mængde isvand. Vand vil tilføje lethed og saftighed til hakket kød.
Prep Time10 minutes
Active Time1 hour 19 minutes
Total Time1 hour 30 minutes
Course: Main Course
Keyword: madopskrift
Yield: 8
Calories: 350kcal

Equipment

 • stegepande
 • skål
 • bage fad

Materials

 • 500 g Svinekød
 • 500 g Bøf
 • 6 Æg
 • 1 tsk Porre
 • 1-2 Hvidløg
 • 2 spsk Vegetabilsk olie
 • Salt
 • Kværnet sort peber
 • 200 g Svampe
 • 1 Grønne løg
 • 1-2 Hvidløg
 • 1 kop Bouillon
 • 1 spsk Hvedemel
 • 1 spsk Smør

Instructions

 • Skær porren i halve på langs og skyl godt, og skær derefter i tynde halve ringe. Hvidløg kan hakkes fint, rives eller knuses i hvidløgskode.
 • I en stegepande opvarmes den vegetabilske olie, læg løg og hvidløg og steg ved medium varme, indtil porren er blød.Lav hakket kød af svine- og oksekød. Kom farsen i en skål, tilsæt den stegte porre, æg, salt og kværnet peber. Bland alt godt.
 • Læg tilberedt hakket kød i form af en flad kage på bagepapir, læg kogte æg og rul til en rulle. Papiret er nødvendigt for nem foldning, løfte den ene kant af papiret, det hakkede kød vil let rulle op og danne en rulle.Smør en bradepande med vegetabilsk olie, rul en rulle fra papir i en form og sæt den i en ovn forvarmet til 200°C (390°F). Bag rullen i 1 time.
 • I løbet af denne tid kan du lave svampesauce. Hak det grønne løg fint, og den navngivne hvide del. Hak hvidløget på nogen måde. Skær champignonerne i tallerkener. Den grønne del af løget kan bruges til at dekorere den færdige rulle ved servering.
 • Varm grøntsag og smør i en stegepande. Kom grønne løg, hvidløg og steg let. Når hvidløget har en let aroma, lægges svampene, rør rundt og lad det simre indtil svampenes farve ændrer sig. Bland bouillonen med mel, hæld den i en gryde med svampe, salt, peber, bland og kog i yderligere 2-3 minutter ved svag varme. Klar rulle tages ud af ovnen, overfør til et fad og hæld med svampesauce. Ved servering kan du drysse med finthakkede krydderurter.

© 2024 All Rights Reserved.