Hjemmelavet kylling chowmein

 

Hjemmelavet kylling chowmein

Hjemmelavet kylling chowmein er fantastisk Chow Mein, der virkelig konkurrerer med kinesiske restauranter kommer ned til saucen, lav dette med dit protein efter eget valg. Hav alle ingredienserne klar, før du begynder at lave mad, for det er færdigt på 5 minutter.
Prep Time10 minutes
Active Time15 minutes
Total Time25 minutes
Course: Appetizer, Main Course
Cuisine: Chinese
Keyword: Hjemmelavet
Yield: 4
Calories: 555kcal

Equipment

 • Wok
 • spatel

Materials

 • 200 g  kyllingebryst eller lårfileter
 • 4 kopper  grønkål
 • 2 spsk jordnøddeolie
 • 2 fed  hvidløg
 • 200 g  chow mein nudler
 • 1 gulerod
 • 2 kop bønnespirer
 • 3 grønne løg 
 • 1/4 kop  vand
 • 2 tsk majsmel 
 • 3 spsk  sojasovs
 • 4 spsk østerssauce
 • 2 tsk sukker
 • 1/2 tsk sesamolie
 • Hvid peber

Instructions

 • Bland majsmel og sojasovs sammen, og bland derefter de resterende ingredienser i. Alternativ: Brug 1/3 kop Kinesisk rørte stegesauce til alle formål, hvis du har nogle på lager.
 •  Hæld 1 spsk sauce over kyllingen, bland til belægning, sæt til side for at marinere i 10 minutter. Forbered nudlerne i henhold til pakkens anvisninger (min pakke siger blød i kogt vand i 1 minut), og dræn derefter.
 • Varm olie op i wok eller stor stegepande ved høj varme.Tilsæt hvidløg og steg i 10 sekunder eller indtil det begynder at blive gyldent – ​​lad det ikke brænde på!Tilsæt kylling og steg, indtil overfladen får et skær af bruning, men indeni stadig er rå – ca. 1 minut. Tilsæt kål, gulerod og de hvide stykker skalotteløg (dvs. fra bunden af ​​stilken). Steg i 1 1/2 minut, indtil kålen for det meste er visnet.
 • Tilsæt nudlerne, saucen og vand*. Steg under omrøring i 1 minut, mens der røres konstant. Tilsæt bønnespirer og resterende skalotteløg/spidskål. Kast igennem i 30 sekunder, eller indtil bønnespirerne lige begynder at visne.Fjern fra varmen og server straks.

© 2024 All Rights Reserved.