Fisk i folie

Bagt fisk i folie er en "lugtfri" fiskeopskrift, og den eneste jeg laver til min familie (jeg hader fisk, de elsker det!). Tag foliepakker med til bordet til service, og hold pakkerne omkring til indpakning og kassering af knogler og hud. Så når aftensmaden er færdig, slæb de babyer til skraldespanden udenfor.
Prep Time10 minutes
Active Time20 minutes
Total Time30 minutes
Course: Main Course
Keyword: Hjemmelavet, madopskrift
Yield: 4
Calories: 215kcal

Equipment

 •  ovn
 • kogeplade

Materials

 • 4 regnbueørredfileter
 • 1 spsk olivenolie
 • 2 tsk hvidløgssalt
 • 1 tsk kværnet sort peber
 • 4 ark kraftig aluminiumsfolie
 • 1 frisk jalapenopeber, skåret i skiver
 • 1 citron, skåret i skiver

Instructions

 • Forvarm ovnen til 400 grader F (200 grader C).
 • Skyl og dup fileterne tørre. Gnid fileter med olivenolie, og krydr med hvidløgssalt og sort peber. Læg hver filet på et stort ark aluminiumsfolie. Top med jalapeno-skiver, og pres saften fra enderne af citronen over fileterne. Arranger de resterende citronskiver ovenpå fileterne.
 • Forsegl forsigtigt alle kanter af folien for at danne lukkede pakker. Læg pakkerne på en bageplade. Bag dem i den forvarmede ovn, indtil fisken let flager med en gaffel, 15 til 20 minutter afhængig af fileternes størrelse.

© 2024 All Rights Reserved.