En Pan Orecchiette Pasta

 

En Pan Orecchiette Pasta

Denne lækre orecchiette-pastaopskrift har kun en håndfuld ingredienser, er meget billig at lave, og vigtigst af alt, bruger kun én pande eller gryde til hele proceduren. Hvert år, når det er tid til at gå tilbage til skolen, bliver jeg oversvømmet med anmodninger fra elever om at poste opskrifter, der er supernemme, koster øre og kræver et minimum af køkkenudstyr - dette er en af dem.
Prep Time15 minutes
Active Time25 minutes
Total Time40 minutes
Course: Main Course
Keyword: Hjemmelavet, madopskrift
Yield: 4
Calories: 660kcal

Equipment

 • Dyb stegepande
 • Pande

Materials

 • 2 spsk olivenolie
 • 1/2 løg, i tern
 • salt efter smag
 • 8 ounce krydrede italienske pølser, tarme fjernet
 • 3,1/2 lavnatrium kyllingebouillon, delt eller efter behov
 • 1,1/4 orecchiette pasta eller mere efter smag
 • 1/2 kop groft hakket rucola, eller efter smag
 • 1/4 kop fintrevet Parmigiano-Reggiano ost, eller efter smag

Instructions

 • Varm olivenolie op i en stor, dyb stegegryde over medium varme. Tilsæt løg med en knivspids salt; kog og rør, indtil løget er blødt og blevet gennemsigtigt, ca. 5 minutter. Rør pølsen i og kog indtil brunet, 5 til 7 minutter.
 • Hæld 1 1/2 dl hønsebouillon i pølseblandingen og bring det i kog, mens du skraber de brunede stykker mad af bunden af ​​gryden med en træske. Tilføj orecchiette pasta; kog og rør pasta i varm bouillon, tilsæt resterende bouillon, når væsken er absorberet, indtil pastaen er kogt igennem og det meste af bouillonen er absorberet, ca. 15 minutter.
 • Rør rucola i pølse-pastablandingen, indtil rucolaen visner. Hæld pastaen i skåle og drys med Parmigiano-Reggiano ost.

© 2024 All Rights Reserved.